50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu

21. 9. 2016.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine organizira obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj. Jubilarni 10. Tjedan obilježavat će se od 26. rujna do 2. listopada, ove godine uz potporu  Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Kao i prošlih godina, i Srce će se svojim aktivnostima i događanjima uključiti u obilježavanje ove nacionalne kampanje kojoj je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja te poticanje građana da se uključe u neki oblik učenja (tečajevi, radionice, predavanja, samostalno učenje i drugo).

Događanja kojima će se Srce ove godine uključiti u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja su:

Podsjećamo vas da, osim raznih obrazovnih aktivnosti (tečajeva, radionica i drugo) koje se održavaju u učionicama Srca, svima koji su zainteresirani za stjecanje i unapređenje vlastitog znanja, nudimo i velik izbor (besplatnih) mogućnosti za samoučenje. Za pristup obrazovnim materijalima koje je izradilo Srce, pozivamo vas da posjetite mini-portal Srce i otvoreno obrazovanje i pronađete nešto za sebe. Priručnici, tečajevi i drugi materijali dostupni su putem ovog portala svima zainteresiranima, a njihov popis i dalje će se nadopunjavati.

 


Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.