Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu

21. 9. 2016.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine organizira obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj. Jubilarni 10. Tjedan obilježavat će se od 26. rujna do 2. listopada, ove godine uz potporu  Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović.

Kao i prošlih godina, i Srce će se svojim aktivnostima i događanjima uključiti u obilježavanje ove nacionalne kampanje kojoj je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja te poticanje građana da se uključe u neki oblik učenja (tečajevi, radionice, predavanja, samostalno učenje i drugo).

Događanja kojima će se Srce ove godine uključiti u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja su:

Podsjećamo vas da, osim raznih obrazovnih aktivnosti (tečajeva, radionica i drugo) koje se održavaju u učionicama Srca, svima koji su zainteresirani za stjecanje i unapređenje vlastitog znanja, nudimo i velik izbor (besplatnih) mogućnosti za samoučenje. Za pristup obrazovnim materijalima koje je izradilo Srce, pozivamo vas da posjetite mini-portal Srce i otvoreno obrazovanje i pronađete nešto za sebe. Priručnici, tečajevi i drugi materijali dostupni su putem ovog portala svima zainteresiranima, a njihov popis i dalje će se nadopunjavati.

 


Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.