Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu

20. 9. 2019.

I ove godine će se godine, od 30. rujna do 6. listopada, cijela Hrvatska udružiti u obilježavanju nacionalne kampanje pod nazivom Tjedan cjeloživotnog učenja. Riječ je o obrazovnoj kampanji kojom se građanima prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

Velik broj obrazovnih ustanova, pa tako i Srce kojem je obrazovanje jedna od glavnih djelatnosti, uključuje se u obilježavanje ove kampanje. Prošlogodišnja kampanja obuhvaćala je 898 događanja na kojima je sudjelovalo više od 40.000 građana.

Srce će se u obilježavanje ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja uključiti organizacijom dvije jednodnevne radionice koje će besplatno biti dostupne svim zainteresiranim građanima.

Radionica „Wordionica“ održat će se u utorak, 1. 10. 2019., od 16:30 do 20:45, a prijave na radionicu obavljaju se putem stranice Prijava na radionicu Wordionica.

Radionica „Exceliranje“ je na rasporedu u srijedu, 2. 10. 2019., od 16:30 do 20:45, a prijave na radionicu obavljaju se putem stranice Prijava na radionicu Exceliranje.

Pozivamo vas da se sudjelovanjem na ovim radionicama pridružite Srcu u obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja.

Za pregled svih obrazovnih usluga koje Srce nudi pozivamo vas da posjetite stranicu Obrazovnih usluga Srca, a za dodatne informacije obratite nam se putem adrese edu [at] srce.hr.

vizual 13. Tjedna cjeloživotnog učenja

 


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.