50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu

21. 9. 2020.

Tjedan cjeloživotnog učenja ove će se godine diljem Hrvatske obilježavati u razdoblju od 21. rujna do 5. listopada. Riječ je o nacionalnoj obrazovnoj kampanji čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Inicijativa je pokrenuta od strane UNESCO-a 1999. godine, a svake godine obilježava se u brojnim zemljama na svim kontinentima.

Kao i svake godine, Srce će se i ove godine pridružiti obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja vlastitim događanjima.

Prvo događanje koje najavljujemo je online panel pod nazivom "Softveri za provjeru autentičnosti radova u službi akademske čestitosti", koji će se održati u utorak, 22. rujna 2020., u vremenu od 10:00 do 11:30. U četvrtak, 24. rujna 2020., od 11:00 do 12:30 uslijedit će i drugi online panel, pod nazivom "Kako izvoditi kvalitetn(ij)u online nastavu u novoj akademskoj godini".

Vjerujemo da će vas zanimljive teme kojima ćemo se baviti potaknuti da pogledate i detaljne opise ovih panela, do kojih možete doći klikom na naziv pojedinog panela. Prijava za sudjelovanje nije potrebna.

Navedena događanja provode se u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca. Za informacije o svim ostalim događanjima pogledajte stranicu s rasporedom Tjedna Centra za e-učenje 2020.

Pozivamo vas da nam se sudjelovanjem na ovim događanjima i vi pridružite u obilježavanju ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja u Srcu.

Tjedan cjeloživotnog učenja 2020 - banner


Izdvojena događanja Srca

velj 01

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 1. 2. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 10

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 10. 2. 2020., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 15

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 15. 2. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 16

Želite li se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 16. 2. 2021. u  9 sati. Prijave su u tijeku.