Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu

21. 9. 2020.

Tjedan cjeloživotnog učenja ove će se godine diljem Hrvatske obilježavati u razdoblju od 21. rujna do 5. listopada. Riječ je o nacionalnoj obrazovnoj kampanji čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Inicijativa je pokrenuta od strane UNESCO-a 1999. godine, a svake godine obilježava se u brojnim zemljama na svim kontinentima.

Kao i svake godine, Srce će se i ove godine pridružiti obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja vlastitim događanjima.

Prvo događanje koje najavljujemo je online panel pod nazivom "Softveri za provjeru autentičnosti radova u službi akademske čestitosti", koji će se održati u utorak, 22. rujna 2020., u vremenu od 10:00 do 11:30. U četvrtak, 24. rujna 2020., od 11:00 do 12:30 uslijedit će i drugi online panel, pod nazivom "Kako izvoditi kvalitetn(ij)u online nastavu u novoj akademskoj godini".

Vjerujemo da će vas zanimljive teme kojima ćemo se baviti potaknuti da pogledate i detaljne opise ovih panela, do kojih možete doći klikom na naziv pojedinog panela. Prijava za sudjelovanje nije potrebna.

Navedena događanja provode se u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca. Za informacije o svim ostalim događanjima pogledajte stranicu s rasporedom Tjedna Centra za e-učenje 2020.

Pozivamo vas da nam se sudjelovanjem na ovim događanjima i vi pridružite u obilježavanju ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja u Srcu.

Tjedan cjeloživotnog učenja 2020 - banner


Izdvojena događanja Srca

velj 03

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u četvrtak, 3. veljače 2022., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.

velj 04

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 4. veljače 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

velj 07

Želite li naučiti izraditi "moćne" prezentacije uporabom programa PowerPoint prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 7. veljače 2022., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 08

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 8. veljačle 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

velj 09

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za snimanje i obradu video sadržaja, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 9. veljače 2022. u 9 sati. Prijave su u tijeku.