Tjedan otvorenog obrazovanja 2019

25. 2. 2019.

U okviru međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja, Srce ove godine u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca te Nacionalnom koalicijom za digitalne vještine i radna mjesta organizira okrugli stol pod nazivom „Koliko otvoreno neformalno obrazovanje utječe na razvoj digitalnih vještina radnika i građana?“.

Okrugli stol će se održati u četvrtak, 7. ožujka 2019. s početkom u 11 sati u Srcu.

Na njemu ćemo predstaviti Nacionalnu koaliciju za digitalne vještine i radna mjesta, a nakon toga s panelistima otvoriti raspravu na vrlo aktualnu temu neformalnog obrazovanja i razvoja digitalnih vještina te sagledati situaciju u Hrvatskoj. Više o okruglom stolu i pozvanim panelistima možete pročitati ovdje.

Tjedan otvorenog obrazovanja je međunarodna inicijativa koja se globalno obilježava u ožujku svake godine s ciljem podizanja svijesti o otvorenosti i promoviranja pozitivnog utjecaja otvorenog obrazovanja na učenje i podučavanje u cijelom svijetu, a ove godine se obilježava od 4. do 8. ožujka. Srce, kao i mnoge druge ustanove i entuzijasti koji podržavaju načela otvorenosti, svake godine sudjeluje u obilježavanju Tjedna otvorenog obrazovanja organiziranjem predavanja i tribina na kojima se raspravlja o načinima i važnosti otvorenog obrazovanja.

 

 


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.