Treći Moodle Course Creator Certificate u Srcu

4. 7. 2016.

Tamara Birkić, članica tima Centra za e-učenje Srca stekla je međunarodno priznati Moodle Course Creator Certificate (MCCC). Ovo je treći takav certifikat u Centru za e-učenje Srca, do sada su ga stekli Tona Radobolja (prvi u Republici Hrvatskoj) i Vedran Mušica. Ova diploma potvrđuje izvrsno poznavanje i uporabu sustava Moodle i njegovu primjenu u obrazovanju čime Centar želi dodatno unaprijediti podršku korisnicima u području e-učenja.

MCCC program osmislila je i organizirala međunarodna Moodle zajednica u suradnji sa službenim Moodle partnerima. Prema evidenciji baze korisnika s položenim ispitom od gotovo 500 certifikata cijelog svijeta, sada je pet nositelja ovog certifikata iz Republike Hrvatske.

Više o Moodle Course Creator Certificate možete pronaći na Moodle.org.


Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.