U ponedjeljak započinje 12. MoodleMoot Hrvatska

3. 6. 2022.

U organizaciji Srca, 12. godinu za redom održava se Moodlemoot Hrvatska. Pozivamo vas da nam se pridružite 6. lipnja 2022. godine s početkom u 9:45 sati, online. Kao i svake godine imamo pregršt zanimljivih prezentacija te tri pozvana predavanja, a pripremili smo i radionice.

Nemojte propustiti pozvano predavanje profesorice Denise Whitelock s Open University, UK na temu vrednovanja u online okruženju koje će vjerujemo svima biti zanimljivo. Tu su i predavanje organizacije moodle.org o Moodle Akademiji te predavanje Roba Lowneja s Dublin City University iz Irske o podršci nastavnicima u razvoju digitalnih kompetencija.

Izlagači će u prezentacijama govoriti o tehničkim detaljima sustava Moodle, alatima kao što je H5P te kako koriste razne Aktivnosti i Resurse u sustavu Moodle. Govorit će i o iskustvima u nastavi uz sustav Moodle, posebice tijekom pandemije, o testovima i vrednovanju online, analitikama učenja te o Moodlu i otvorenim obrazovnim sadržajima. Očekuje vas pregršt zanimljivih tema i prezentacija, stoga nemojte propustiti biti sudionik ovog događanja.

Za utorak, 7. lipnja 2022. pripremili smo i dvije radionice koje će sigurno biti od velike koristi nastavnicima i svima koji pripremaju nastavu. Prva je radionica „Kako snimiti i objaviti predavanje (OBS studio)“ s početkom u 9 sati, a druga „Kako izraditi aktivnost Lekcija u sustavu Moodle“ s početkom u 11 sati. Prijave na radionice su obavezne zbog ograničenog broja mjesta.

Prijave za sudjelovanje na ovogodišenjm Moodlemootu još su otvorene, a mjesta na radionicama se popunjavaju. Stoga, pogledajte program i pridružite nam se u ponedjeljak 6. lipnja 2022. putem sustava za webinare Srca. Sve informacije su na web stranici Moodlemoot Hrvatska 2022.

Vizual 12. MoodleMootHR


Izdvojena događanja Srca

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 28. lipnja 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.