U prvih mjesec dana nove ak. godine više od 5000 otvorenih e-kolegija

7. 10. 2016.

Na sustavu za e-učenje Merlin u prvih mjesec dana nove akademske godine 2016./2017 otvoreno je 5080 e-kolegija. Za usporedbu, u prošloj je ak. godini ukupno otvoreno 5040 e-kolegija pa je za očekivati da do kraja ak. godine ukupan broj otvorenih e-kolegija bude i znatno veći. Zanimljiv je i podatak da dnevno broj jedinstvenih korisnika koji se prijavljuje na sustav za e-učenje Merlin prelazi 2000.

Podrška koju nastavnicima i studentima pruža tim Centra za e-učenje u izradi i provedbi e-kolegija zasigurno je značajno doprinijela konstantnom rastu broja otvorenih e-kolegija i nastavnika koji se odlučuju za e-učenje. Na početku godine nastavnike je dočekao osvježen i unaprijeđen izgled sučelja sustava za e-učenje, ali i neke nove funkcionalnosti. Poveznica ISVU – Merlin do sada je omogućavala otvaranje e-kolegija, te upis nastavnika i studenata, a od ove je godine omogućen i izvoz završne ocjene iz sustava Merlin u ISVU.

Više informacija...


Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.