50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

U Srcu obilježen Tjedan cjeloživotnog učenja

7. 10. 2019.

Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu je obilježen kako mu i priliči – učenjem.

Radionica „Wordionica“ održana je u utorak, 1. 10. 2019., a na njoj su se polaznici upoznali s mogućnostima programa Word koje će im koristiti prilikom oblikovanja većih i složenijih tekstualnih dokumenata. Neke od mogućnosti programa Word s kojima su se polaznici upoznali su uporaba numeriranja, izrada sekcija, provjera pravopisa, uporaba fusnota i opisa tablica i slika, te dodavanje komentara i praćenje promjena.

Radionica „Exceliranje“ na rasporedu je bila u srijedu, 2. 10. 2019. Na toj su se radionici polaznici upoznali s osnovnim mogućnostima programa Excel kao što su izrada i oblikovanje tablica, izrada grafikona te izrada formula i uporaba funkcija. Polaznici su naučili i kako Excel povezati s Wordom, kako dokument pregledati prije ispisa te ga na kraju ispisati.

Podsjetimo, Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je kampanja kojom se građanima prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja. Ove se godine Tjedan cjeloživotnog učenja obilježavao od 30. rujna do 6. listopada.

Zahvaljujemo svima koji su nam se pridružili u obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja, a sve ostale pozivamo da se uključe u redovne obrazovne aktivnosti Srca. Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu@srce.hr.

učionica u Srcu

 


Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.