50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

U Srcu smo održali StuDOM radionicu

15. 12. 2015.

11. prosinca 2015. u Srcu smo održali tradicionalnu godišnju, dvanaestu po redu, radionicu za administratore lokalne StuDOM infrastrukture. Cilj radionice je osigurati kontinuiranu edukaciju djelatnika studentskih centara zaduženih za StuDOM infrastrukturu te ih upoznati s radom Centra potpore StuDOM u 2015. godini kao i s planovima za nadolazeće razdoblje. Na radionici je, uz izvještaj o radu Centru potpore StuDOM u 2015. bio prikazan sustav uduroam sondi koje ispituju stanje usluge (bežične mreže) na pojedinoj lokaciji kao i napredno podešavanje bežičnih mreža korištenjem ranije uspostavljenog sustava nadzora i upravljanja (Aerohive). Na radionici je sudjelovalo ukupno 7 administratora i to dva iz Zagreba te po jedan iz Splita, Osijeka, Varaždina, Rijeke i Šibenika.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.