Učite od kuće

19. 3. 2020.

Svima zainteresiranima za samostalno učenje Srce nudi više od 20 online tečajeva iz područja uporabe informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Tečajevi su besplatni i intuitivni za korištenje, a kroz sadržaj tečaja možete prolaziti sa željenog mjesta i željenim tempom. Po završetku tečaja možete preuzeti potvrdu o završenom tečaju te ju spremiti na vlastito računalo ili ispisati, a bit će vam dodijeljena i digitalna značka.

Osim online tečajeva Srce u otvorenom pristupu nudi više od 35 priručnika s popratnim datotekama koji se koriste za provedbu nastave u učionicama, ali mogu poslužiti i za samostalno učenje. Uz priručnike dostupne su i snimke održanih seminara za sistemce i webinara u okviru programa edu4IT, ali i snimke niza događanja u organizaciji Srca (MoodleMoot, Popodne@CEU i sl. ).

Uz navedeno skrećemo pozornost i na Portal za sistemce sistemac.srce.hr na kojem je moguće pronaći niz korisnih članaka za IT stručnjake.


Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.