Učite od kuće

19. 3. 2020.

Svima zainteresiranima za samostalno učenje Srce nudi više od 20 online tečajeva iz područja uporabe informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Tečajevi su besplatni i intuitivni za korištenje, a kroz sadržaj tečaja možete prolaziti sa željenog mjesta i željenim tempom. Po završetku tečaja možete preuzeti potvrdu o završenom tečaju te ju spremiti na vlastito računalo ili ispisati, a bit će vam dodijeljena i digitalna značka.

Osim online tečajeva Srce u otvorenom pristupu nudi više od 35 priručnika s popratnim datotekama koji se koriste za provedbu nastave u učionicama, ali mogu poslužiti i za samostalno učenje. Uz priručnike dostupne su i snimke održanih seminara za sistemce i webinara u okviru programa edu4IT, ali i snimke niza događanja u organizaciji Srca (MoodleMoot, Popodne@CEU i sl. ).

Uz navedeno skrećemo pozornost i na Portal za sistemce sistemac.srce.hr na kojem je moguće pronaći niz korisnih članaka za IT stručnjake.


Izdvojena događanja Srca

pro 14

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača, koji će započeti u  ponedjeljak 14. 12. 2020. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

sij 27

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se s administracijom Linux poslužitelja. Online tečaj počinje 27. 1. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.