50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Učite od kuće

19. 3. 2020.

Svima zainteresiranima za samostalno učenje Srce nudi više od 20 online tečajeva iz područja uporabe informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Tečajevi su besplatni i intuitivni za korištenje, a kroz sadržaj tečaja možete prolaziti sa željenog mjesta i željenim tempom. Po završetku tečaja možete preuzeti potvrdu o završenom tečaju te ju spremiti na vlastito računalo ili ispisati, a bit će vam dodijeljena i digitalna značka.

Osim online tečajeva Srce u otvorenom pristupu nudi više od 35 priručnika s popratnim datotekama koji se koriste za provedbu nastave u učionicama, ali mogu poslužiti i za samostalno učenje. Uz priručnike dostupne su i snimke održanih seminara za sistemce i webinara u okviru programa edu4IT, ali i snimke niza događanja u organizaciji Srca (MoodleMoot, Popodne@CEU i sl. ).

Uz navedeno skrećemo pozornost i na Portal za sistemce sistemac.srce.hr na kojem je moguće pronaći niz korisnih članaka za IT stručnjake.


Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.