Upisano više od 23.000 novih studenata u ISVU

4. 8. 2017.

Visoka učilišta su u ISVU-u evidentirala većinu upisa novih studenata na svoje studije. Iz Nacionalnog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVU) u ISVU prebačeni su podaci o 25.150 kandidata. Do kraja srpnja visoka učilišta su u ISVU-u evidentirala više od 23.000 novih studenata.

Podaci o novim studentima uspješno su razmijenjeni s Informacijskim sustavom studentskih prava (ISSP) te Informacijskim sustavom akademskih kartica (ISAK). Ovisno o postavkama sustava pojedinog visokog učilišta, novim studentima kreirani su i elektronički identiteti u sustavu AAI@EduHr (Autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj).


Izdvojena događanja Srca

kol 21

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 21. 8. 2018. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

kol 22

Želite li se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u srijedu, 22. 8. 2018., u 9 sati.
Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2018. su u tijeku.