Usluga eduroam dostupna je u 101 zemlji širom svijeta

14. 11. 2018.

Sedam novih zemalja, Benin, Etiopija, Madagaskar, Nigerija, Oman, Tanzanija i Togo, pridružilo se globalnoj usluzi eduroam povećavajući time broj zemalja u kojima je eduroam dostupan na 101 zemlju svijeta.

Usluga eduroam je sigurna, jednostavna i za krajnjeg korisnika potpuno besplatna usluga pristupa Internetu. Namijenjena je korisnicima iz sustava znanosti i obrazovanja.

Informacije o zemljama i mjestima na kojima je usluga eduroam dostupna potražite na stranici www.eduroam.org.

U Hrvatskoj je eduroam trenutno dostupan na 362 lokacije u 55 gradova i mjesta, a sve informacije o usluzi možete naći na stranici www.eduroam.hr.

Ako još niste započeli koristiti eduroam, upute za podešavanje svoga uređaja potražite na stranici https://installer.eduroam.hr/.

 


Izdvojena događanja Srca

velj 22

„Office 365 - kako nam je promijenio život u osam godina“

velj 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 25. 2. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 04

I ove godine obilježavamo Tjedan otvorenog obrazovanja od 4. - 8. ožujka 2019. godine, a posebno izdvajamo okrugli stol 7. ožujka na koji su pozvani svi zainteresirani.

Ožu 18

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 18.3.2019. u 9:00 sati.

Ožu 25

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 25. 3. 2019. su u tijeku.