50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Uspostavljena mrežna infrastruktura u novom studentskom domu u Đakovu

16. 1. 2014.

Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Storssmayera u Osijeku, za potrebe svojih studenata izgradio je studentski dom kapaciteta 80 ležaja.  

Srce je kroz savjetodavno-konzultacijske usluge Centra potpore StuDOM izradilo idejno rješenje računalno-komunikacijske mreže kao i specifikaciju aktivne mrežne opreme za potrebe umrežavanja smještajnih kapaciteta studentskog doma u Đakovu.  

13. siječnja 2014. godine u rad je puštena mrežna infrastruktura u novom studentskom domu u Đakovu.  

Umrežavanjem ukupnog smještajnog kapaciteta u studentskom domu u Đakovu infrastruktura StuDOM povećana je za dodatnih 80 ležaja te sada iznosi 10.218 umreženih ležaja.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.