50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Uspostavljena mrežna infrastruktura u novom studentskom domu u Splitu

10. 2. 2014.

Studentski centar u Splitu izgradio je novi studentski dom kapaciteta 600 ležaja, a 6. veljače 2014. godine u rad je puštena mrežna infrastruktura. Srce je kroz savjetodavno-konzultacijske usluge Centara potpore StuDOM pomoglo Studentskom centru u Splitu u realizaciji spajanja studentske mreže na infrastrukturu StuDOM.

Umrežavanjem ukupnog smještajnog kapaciteta  novog doma u Splitu, ukupna infrastruktura StuDOM povećana je za dodatnih 600 ležaja te sada iznosi 10.727 umreženih ležaja.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.