Virtualni štand Srca i na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta Zagrebu

24. 11. 2021.

Vizual virtualnog štanda

Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove će se godine zbog epidemiološke situacije održavati u online okruženju pod motom „Klikni s faksom!“. Smotra počinje u četvrtak, 25. studenog, a trajat će do subote, 27. studenog 2021.

Za sudionike druge virtualne Smotre Srce je pripremilo štand na kojem se mogu saznati informacije koje su zanimljive maturantima, tj. budućim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Srce će na virtualnom štandu predstaviti informacije o korištenju Studomata, eduroama, tečajevima Srca i drugim uslugama koje pomažu studentima u studiranju, a maturantima daju informacije o Srcu i uslugama Srca. Osim toga, pripremili smo i interaktivni dio štanda na kojem će se posjetitelji moći zabaviti. Štand Srca će se ove godine smjestiti u okruženju sustava za e-učenje (Moodle) s kojim će se budući studenti sigurno susresti tijekom svog studiranja.

Na podstranici Smotr@ službenog weba ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će postavljene poveznice na virtualne štandove svih fakulteta i akademija, kao i na virtualni štand Srca (logotip Srca), na kojima ćete se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zainteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. S obzirom na drugačiji koncept virtualnoga održavanja događanja i organizacijskih prilika, na ovogodišnjoj Smotri sudjeluju isključivo znanstveno-nastavne (fakulteti), umjetničko-nastavne (akademije) i druge sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Ne sudjeluju privatne visoke škole i ostali sudionici, kao proteklih godina.

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja prenosit će se uživo. Klikni s faksom na ovogodišnjem događaju Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu, dođi i posjeti virtualni štand Srca!

 

 

Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.