Virtualni štand Srca i na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta Zagrebu

24. 11. 2021.

Vizual virtualnog štanda

Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove će se godine zbog epidemiološke situacije održavati u online okruženju pod motom „Klikni s faksom!“. Smotra počinje u četvrtak, 25. studenog, a trajat će do subote, 27. studenog 2021.

Za sudionike druge virtualne Smotre Srce je pripremilo štand na kojem se mogu saznati informacije koje su zanimljive maturantima, tj. budućim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Srce će na virtualnom štandu predstaviti informacije o korištenju Studomata, eduroama, tečajevima Srca i drugim uslugama koje pomažu studentima u studiranju, a maturantima daju informacije o Srcu i uslugama Srca. Osim toga, pripremili smo i interaktivni dio štanda na kojem će se posjetitelji moći zabaviti. Štand Srca će se ove godine smjestiti u okruženju sustava za e-učenje (Moodle) s kojim će se budući studenti sigurno susresti tijekom svog studiranja.

Na podstranici Smotr@ službenog weba ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će postavljene poveznice na virtualne štandove svih fakulteta i akademija, kao i na virtualni štand Srca (logotip Srca), na kojima ćete se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zainteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. S obzirom na drugačiji koncept virtualnoga održavanja događanja i organizacijskih prilika, na ovogodišnjoj Smotri sudjeluju isključivo znanstveno-nastavne (fakulteti), umjetničko-nastavne (akademije) i druge sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Ne sudjeluju privatne visoke škole i ostali sudionici, kao proteklih godina.

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja prenosit će se uživo. Klikni s faksom na ovogodišnjem događaju Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu, dođi i posjeti virtualni štand Srca!

 

 

Izdvojena događanja Srca

sij 25

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u utorak, 25. siječnja 2022., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

sij 26

Webinar "Provođenje ispitne evidencije u ISVU" održat će se 26. siječnja 2022. godine od 10 do 12 sati.

sij 26

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 26. siječnja 2022. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 03

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u četvrtak, 3. veljače 2022., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.

Ožu 07

Sveučilišni računski centar i ove će se godine uključiti u obilježavanje međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja koji će se održati od 7. do 11. ožujka 2022.