50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Virtualni štand Srca i na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta Zagrebu

24. 11. 2021.

Vizual virtualnog štanda

Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove će se godine zbog epidemiološke situacije održavati u online okruženju pod motom „Klikni s faksom!“. Smotra počinje u četvrtak, 25. studenog, a trajat će do subote, 27. studenog 2021.

Za sudionike druge virtualne Smotre Srce je pripremilo štand na kojem se mogu saznati informacije koje su zanimljive maturantima, tj. budućim studentima Sveučilišta u Zagrebu. Srce će na virtualnom štandu predstaviti informacije o korištenju Studomata, eduroama, tečajevima Srca i drugim uslugama koje pomažu studentima u studiranju, a maturantima daju informacije o Srcu i uslugama Srca. Osim toga, pripremili smo i interaktivni dio štanda na kojem će se posjetitelji moći zabaviti. Štand Srca će se ove godine smjestiti u okruženju sustava za e-učenje (Moodle) s kojim će se budući studenti sigurno susresti tijekom svog studiranja.

Na podstranici Smotr@ službenog weba ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će postavljene poveznice na virtualne štandove svih fakulteta i akademija, kao i na virtualni štand Srca (logotip Srca), na kojima ćete se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu je manifestacija na kojoj se u tri dana trajanja maturanti, studenti i svi zainteresirani mogu informirati o mogućnostima studiranja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. S obzirom na drugačiji koncept virtualnoga održavanja događanja i organizacijskih prilika, na ovogodišnjoj Smotri sudjeluju isključivo znanstveno-nastavne (fakulteti), umjetničko-nastavne (akademije) i druge sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Ne sudjeluju privatne visoke škole i ostali sudionici, kao proteklih godina.

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja prenosit će se uživo. Klikni s faksom na ovogodišnjem događaju Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu, dođi i posjeti virtualni štand Srca!

 

 

Izdvojena događanja Srca

pro 06

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 6. prosinca 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

pro 09

Webinar "Računalni klaster Isabella - GPU, kontejneri i programske okoline" u organizaciji Srca održat će se 9. prosinca 2021., od 10 do 16 sati, putem sustava za webinare Srca.

pro 10

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 10. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku!

pro 14

Student ste i želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 14. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

pro 15

Student ste i želite se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u srijedu, 15. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.