50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Vodič za ocjene u sustavu Moodle

27. 9. 2021.

U okviru Tjedna Centra za e-učenje u petak, 24. rujna 2021. predstavljen je Vodič za ocjene u sustavu Moodle (PDF, 2.3 MB).

Tijekom proteklog razdoblja, kada se nastava uglavnom odvijala online, nastavnici su i sve ocjene organizirali kroz sustave za e-učenje. Kao rezultat toga bio je povećan broj upita nastavnika vezan uz prikaz ocjena, organizaciju ocjena u kategorije i postavljanje ukupnih izračuna kategorija ili cijelog e-kolegija. Upravo zbog toga, stručnjaci Srca su pripremili ovaj Vodič kako bi pomogli nastavnicima što jednostavnije koristiti brojne mogućnosti rada s ocjenama u sustavu Moodle.

Vodič je interaktivan, korisnik može otvarati i zatvarati tekstualne okvire s objašnjenjima, i na taj način pregledavati informacije koje želi u tom trenutku.

Provjerite svoje znanje ili naučite nešto novo o ocjenama i u novoj akademskoj godini unaprijedite svoje e-kolegije i na ovom području.

Tijekom cijelog tjedna održane su i radionice o radu sa sustavom Merlin i sustavima za webinare Srca za koje su nastavnici pokazali veliki interes. 

vodič za ocjene


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 18. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak,  25. listopada 2021., u  9 sati. Prijave su u tijeku.