50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Webinar Certificiranje subjekata u sustavu AAI@EduHr

5. 10. 2021.

Webinar Srca na temu „Certificiranje subjekata u sustavu AAI@EduHr“ održat će se 14. listopada 2021. godine od 13 sati do 14 sati.

Na webinaru će stručnjaci Srca polaznicima objasniti što je certificiranje odnosno provjera usklađenosti s normama sustava AAI@EduHr, zašto je certificiranje bitno, koji su proces i elementi certificiranja te načini kako se certificiraju usluge, a kako matične ustanove.

Za sudjelovanje u webinaru, osim poznavanja općih pojmova vezanih za sustav AAI@EduHr, nisu potrebna posebna predznanja.

Webinar je namijenjen odgovornim i kontaktnim osobama matičnih ustanova i partnera sustava AAI@EduHr te administratorima imenika ustanova.

Webinar će se održati u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca.

Više detalja i obrazac za prijavu potražite na stranici Webinar Certificiranje subjekata u sustavu AAI@EduHr.

 

webinari srca


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 18. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak,  25. listopada 2021., u  9 sati. Prijave su u tijeku.