Webinar Srca „Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala“

16. 5. 2022.

Gostujući predavač Tomislav Murat iz Zavoda za sigurnost informacijskih sustava - ZSIS održat će webinar Srca na temu "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala".

Webinar će se održati 25. svibnja 2022. s početkom u 10 sati, putem sustava za webinare Srca. Namijenjen je svima koji su zainteresirani za digitalnu forenziku, odnosno podkategoriju digitalne forenzike - mrežnu forenziku udaljenih računala i poslužitelja. Tijekom webinara, predavač će predstaviti alat Google Rapid Response (GRR) koji se koristi za udaljenu forenziku računala.

Za prisustvovanje ovom webinaru potrebno je poznavanje osnova mrežnih tehnologija (TCP/IP) te osnova korištenja operacijskih sustava Linux i Windows.

Predviđeno trajanje webinara je od 10 do 13 sati, a prijava na webinar bit će omogućena svim zainteresiranim sudionicima od 16. svibnja 2022. putem obrasca za prijavu koji se nalazi web stranici događanja.

Ulazak u sobu za webinare bit će omogućen od 9:45 sati na dan održavanja, a sudionici se u sustav za webinare mogu prijaviti pomoću svog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr ili mogu odabrati prijavu kao gost. U slučaju prijave kao gost, sudionici trebaju upisati svoje puno ime i prezime.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese edu@srce.hr.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 28. lipnja 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.