Webinar Srca: Izvještaji u sustavu Merlin

12. 1. 2023.

Webinar Srca "Izvještaji u sustavu Merlin" koji organizira Centar za e-učenje Srca održat će se 23. siječnja 2023. od 11 do 12 sati u online okruženju putem sustava za webinare Srca. Ovaj je webinar namijenjen nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja koji koriste sustav za e-učenje Merlin.

Izvještaji u sustavu Merlin pružaju nastavnicima moćan alat za praćenje aktivnosti i napretka studenata tijekom e-kolegija. Sustav Merlin sadrži različite vrste izvještaja koje pokrivaju zapise u cijelom e-kolegiju ili u pojedinim aktivnostima (npr. zapisi e-kolegija, ocjene u aktivnosti Test, izvještaj u aktivnosti Prisutnost…).

U webinaru će se prikazati najbitnije vrste izvještaja u sustavu Merlin, koje informacije prikazuju, kako interpretirati prikazane podatke, ali i koja su ograničenja u izvještajima.

Za prisustvovanje ovom webinaru poželjno je iskustvo rada u sustavu za e-učenje Merlin, a sudionici se u sustav za webinare prijavljuju sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

Prijave za webinar "Izvještaji u sustavu Merlin" započinju 12. siječnja 2023. Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

velj 07

Želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji se održava u online okruženju uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 7. veljače 2023. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 13

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 13. veljače 2023., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

Ožu 03

BSidesZagreb, međunarodno okupljanje stručnjaka iz područja informacijske sigurnosti održat će se 3. ožujka 2023.

Ožu 06

Sveučilišni računski centar i ove će se godine uključiti u obilježavanje međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja koji će se održati od 6. do 10. ožujka 2023.

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO.