Webinar Srca „Novi nastavnički portal u ISVU-u“

18. 10. 2021.

Novi webinar Srca koji na temu „Novi nastavnički portal u ISVU-u“ organizira Centar potpore ISVU-a održat će se 27. listopada 2021. godine s početkom u 10 sati. Webinar je namijenjen korisnicima Nastavničkog portala u ISVU-u.

Webinar će se održati u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca. Tijekom webinara stručnjaci Srca će sudionicima prikazati novi dizajn modula te ujedno prezentirati namjenu svakog pojedinog prozora na primjeru stvarnih podataka. Novi Nastavnički portal pušten je u produkciju 2. kolovoza 2021., a dizajn je usklađen s pravilima web pristupačnosti.

Za prisustvovanje webinaru potrebno je poznavanje osnova rada u ISVU aplikacijama.

Predviđeno trajanje webinara je od 10 do 12 sati. 
Ulazak u sobu za webinare bit će omogućen od 9:45 sati na dan održavanja webinara, a u sustav za webinare potrebno je prijaviti se sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese isvu@srce.hr.

webinari srca

Pogledajte raspored ostalih webinara Srca.


Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.