Webinar Srca „Novo ISVU skladište podataka“

13. 1. 2023.

Webinar Srca na temu „Novo ISVU skladište podataka“ koji organizira Centar potpore ISVU-a održat će se 25. studenoga od 10 do 11 sati u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca. Ovaj je webinar namijenjen koordinatorima za ISVU, koordinatorima ISVU-a, upravi i rukovodstvu visokih učilišta.

ISVU skladište podataka služi za pregled i analizu podataka koji nastaju u okviru Informacijskog sustava visokih učilišta (ISVU). Modul je namijenjen upravi i rukovodstvu visokog učilišta kao podloga za donošenje odluka, ali i studentskoj službi, profesorima i asistentima koji putem skladišta na jednostavan način dobivaju razne izvještaje i statističke pokazatelje. Na ovom će webinaru biti predstavljeno novo ISVU Skladište podataka, te će biti objašnjeno kako napraviti neke od izvještaja koristeći opcije Skladišta podataka.

Za prisustvovanje ovom webinaru potrebno je poznavanje osnova rada u ISVU aplikacijama, a sudionici se u sustav za webinare prijavljuju sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

Prijave za webinar "Provođenje ankete u ISVU-u" započinju 16. studenoga 2023.

Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese isvu@srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

velj 07

Želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji se održava u online okruženju uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 7. veljače 2023. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 13

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 13. veljače 2023., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

Ožu 03

BSidesZagreb, međunarodno okupljanje stručnjaka iz područja informacijske sigurnosti održat će se 3. ožujka 2023.

Ožu 06

Sveučilišni računski centar i ove će se godine uključiti u obilježavanje međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja koji će se održati od 6. do 10. ožujka 2023.

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO.