Webinar Srca: Provođenje ankete u ISVU-u

21. 11. 2022.

Webinar Srca "Provođenje ankete u ISVU-u" koji organizira Centar potpore ISVU-a održat će se 30. studenog 2022. od 10 do 12 sati u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca. Ovaj je webinar namijenjen koordinatorima za ISVU, djelatnicima zaduženim za provođenje ankete i ostalim zainteresiranim korisnicima ISVU-a.

Tijekom webinara, stručnjaci Srca sudionicima će pojasniti operacije vezane uz ankete kao što su hodogram cijelog postupka, definiranje anketnog obrasca te definiranje strukture izvještaja. Bit će prikazan pogled iz perspektive osobe koja definira anketu u aplikaciji Studiji i studenti, pogled studenta koji anketu treba popuniti na Studomatu te kako rezultate ankete vidi nastavnik na Nastavničkom portalu.

 Za prisustvovanje ovom webinaru potrebno je poznavanje osnova rada u ISVU aplikacijama, a sudionici se u sustav za webinare prijavljuju sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

Prijave za webinar "Provođenje ankete u ISVU-u" započinju 21. studenog 2022.

Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese isvu@srce.hr.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.

pro 12

U anketi koju je Sektor za napredno računanje proveo među korisnicima, znanstveni softver Mathematica je jedan od najpopularnijih izbora pa zbog toga Wolfram Mathematica i Srce za sve zainteresirane organiziraju trodnevnu online radionicu o korištenju ovog znanstvenog softvera. Broj prisutnih na radionici je ograničen.