Webinar Srca: Spremni za novu akademsku godinu? Novosti u sustavu za e-učenje Merlin

8. 9. 2022.

Webinar Srca na temu "Spremni za novu akademsku godinu? Novosti u sustavu za e-učenje Merlin" održat će članovi tima Centra za e-učenje u petak, 16. rujna 2022. s početkom u 11 sati. Webinar je namijenjen nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja koji koriste sustav za e-učenje Merlin i svima zainteresiranima. Sustav za e-učenje Merlin je najveći i najmoderniji sustav za e-učenje u sustavu visokog obrazovanja, a za novu akademsku godinu 2022./2023. nadograđen je na najnoviju inačicu sustava Moodle 4.0. i u produkciji je od 1. rujna 2022.

Tim Centra za e-učenje na webinaru će predstaviti novosti koje donosi nova inačica sustava Merlin kao što su horizontalan način navigacije, indeks sadržaja e-kolegija te promijenjen položaj blokova. Osim novosti koje donosi nova inačica, sudionicima će biti predstavljena i podrška koju je Centar za e-učenje Srca osigurao nastavnicima i studentima u novoj akademskoj godini, a vezano uz nastavu u online okruženju. Nakon predstavljanja novosti, bit će ostavljeno vremena za pitanja. Više o svim novostima koje donosi nova inačica sustava za e-učenje Merlin u novoj akademskoj godini unaprijed možete pogledati i u dokumentu Novosti sustava Moodle 4.0 (PDF, 177 KB).

Za sudjelovanje na ovom webinaru poželjno je iskustvo rada u prethodnim inačicama sustava za e-učenje Merlin. Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese moodle@srce.hr.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

lis 04

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u utorak, 4. listopada 2022., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 05

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 5. listopada 2022., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 11

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u učionici Srca, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 11. listopada 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.