Webinar Srca „Upis brucoša u novu akademsku godinu“

31. 5. 2022.

Webinar Srca na temu „Upis brucoša u novu akademsku godinu“ koji organizira Centar potpore ISVU-a održat će se 8. lipnja 2022. od 10 do 12 sati u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca. Ovaj je webinar namijenjen koordinatorima za ISVU i djelatnicima studentskih službi.

Organizacijom ovog webnara nastojimo naše korisnike još bolje pripremiti za upise na visoka učilišta u srpanjskom roku. Stručnjaci Srca će sudionicima dati preporuke za online upise, pojasniti postupak upisa s državne mature, te pojasniti koje su moguće pogreške i obavijesti prilikom upisa brucoša u sustavu.

Za prisustvovanje ovom webinaru potrebno je poznavanje osnova rada u ISVU aplikacijama, a sudionici se u sustav za webinare prijavljuju sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

Prijave za webinar „Upis brucoša u novu akademsku godinu“ započinju 31. svibnja 2022.

Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese isvu@srce.hr.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 28. lipnja 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.