Webinar Srca „Upis studenata u višu nastavnu godinu“

6. 9. 2021.

Uz brigu o nesmetanom radu usluga, stručnjaci Srca svojim korisnicima pružaju kontinuiranu podršku u obliku edukacija i konzultacija kako bi što bolje koristili usluge koje su im na raspolaganju. U skladu s time Centar potpore ISVU-a održat će 15. rujna  2021. godine webinar na temu „Upis studenata u višu nastavnu godinu“ s početkom u 10:00 sati. Webinar je namijenjen je djelatnicima studentskih referada i ISVU koordinatorima na visokim učilištima.

Webinar će se održati u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca. Tijekom webinara stručnjaci Srca će sudionicima objasniti predradnje vezane za upis više nastavne godine, radnje koje su potrebne za upis godine, evidenciju akademskog kalendara te obraditi i teme poput  pravila za upis više godine, školarine i programske ugovore. 

Sudionici će također dobiti prikaz upisa kroz aplikaciju Studiji i studenti i putem Studomata, načina na koje se sve može napraviti upis, upisa preduvjeta i obveznih ili izbornih predmeta te proći kroz razlike između modela studiranja.  

Za prisustvovanje webinaru potrebno je poznavanje osnova rada u ISVU aplikacijama.

Predviđeno trajanje webinara je od 10 do 12 sati. 
Ulazak u sobu webinara bit će omogućen od 9:45 sati na dan održavanja webinara, a u sustav za webinare potrebno je prijaviti se sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese isvu@srce.hr.

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.

Stranica Webinari Srca

Slika iz aplikacije Studomat

Slika: aplikacija Studomat


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.