Webinar Srca: Uporaba Safe Exam Browsera u aktivnosti Test

7. 11. 2022.

Ako želite smanjiti mogućnost prepisivanja kod provođenja provjera znanja svakako nam se pridružite na Webinaru Srca "Uporaba Safe Exam Browsera u aktivnosti Test" koji će održati članovi tima Centra za e-učenje i poslušajte kako vam njegovo korištenje može pomoći u stvaranju sigurnog okruženja za online ispite. Webinar će se održati u srijedu, 16. studenog 2022. s početkom u 11 sati, a namijenjen je nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja koji koriste sustav za e-učenje Merlin.

Safe Exam Browser (SEB) koristi se za provođenje pisanih ispita znanja uz mogućnost povećane kontrole resursa koji su dostupni studentima tijekom ispita. Integracijom SEB-a sa sustavom za e-učenje Moodle nastavnici su dobili mogućnost da na jednostavan način postave željenu konfiguraciju koju će studenti koristiti prilikom pokretanja aktivnosti Test.

U okviru webinara bit će prikazano kako podesiti SEB konfiguracije te kako izbjeći ili riješiti eventualne probleme na koje korisnici mogu naići, kao što su nemogućnost pokretanja ispita, izlaska iz ispita, greške prilikom prijave u sustav i drugo.

Za sudjelovanje u ovom webinaru poželjno je prethodno iskustvo rada u sustavu za e-učenje Merlin.
Dodatne informacije i obrazac za prijavu nalaze se na web stranici događanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese moodle@srce.hr.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.

pro 12

U anketi koju je Sektor za napredno računanje proveo među korisnicima, znanstveni softver Mathematica je jedan od najpopularnijih izbora pa zbog toga Wolfram Mathematica i Srce za sve zainteresirane organiziraju trodnevnu online radionicu o korištenju ovog znanstvenog softvera. Broj prisutnih na radionici je ograničen.