50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Webinari Srca u listopadu

1. 10. 2021.

Uz osiguravanje dostupne i kvalitetne infrastrukture, jedna od važnih djelatnosti Srca je i osiguravanje kvalitetnog sustava podrške, obrazovanja i osposobljavanja krajnjih korisnika za uporabu informacijsko-komunikacijskih tehnologija te tehnologija i alata iz područja e-učenja.

Webinari Srca zamišljeni su kao oblik edukacije i treninga u cilju podizanja razine digitalnih vještina krajnjih korisnika potrebnih za uporabu resursa, platformi i informacijskih sustava Srca u svakodnevnom radu.

U listopadu smo stoga pripremili sljedeće webinare:

  • Certificiranje subjekata u sustavu AAI@EduHr koji će se održati 14. listopada u 13 sati
  • Novi Nastavnički portal koji će se održati 27. listopada u 10 sati
  • JATS XML u Hrčku koji će se održati 28. listopada u 10 sati

Detaljnije informacije o webinarima slijede uskoro na stranici Webinari Srca. Webinari Srca održavaju se online, putem sustava za webinare Adobe Connect.

webinari srca


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 18. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak,  25. listopada 2021., u  9 sati. Prijave su u tijeku.