Webinari Srca u listopadu

30. 9. 2022.

Osiguravanje kvalitetnog sustava podrške, obrazovanja i osposobljavanja krajnjih korisnika za uporabu informacijsko-komunikacijskih tehnologija te tehnologija i alata iz područja e-učenja jedna je od važnih djelatnosti Srca. Srce u okviru aktivnosti Webinara Srca svojim korisnicima omogućava edukacije i treninge u cilju podizanja razine digitalnih vještina krajnjih korisnika potrebnih za uporabu resursa, platformi i informacijskih sustava Srca u svakodnevnom radu. 

U listopadu smo pripremili online radionicu "Korištenje računalnog klastera Isabella" koja će se održati 5. listopada 2022. od 9 do 15 sati i webinar "Pitanja i testovi u sustavu za e-učenje Merlin", koji se održava 13. listopada 2022. od  11. do 12 sati, u okviru Tjedna Centra za e-učenje 2022.

Detaljnije informacije o pripremljenim edukacijama i treninzima dostupne su na stranici Webinari Srca.

Webinari Srca održavaju se online, putem videokonferencijskog sustava za održavanje webinara Adobe Connect.

Webinari Srca


Izdvojena događanja Srca

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.

pro 12

U anketi koju je Sektor za napredno računanje proveo među korisnicima, znanstveni softver Mathematica je jedan od najpopularnijih izbora pa zbog toga Wolfram Mathematica i Srce za sve zainteresirane organiziraju trodnevnu online radionicu o korištenju ovog znanstvenog softvera. Broj prisutnih na radionici je ograničen.