Webinari Srca u studenom

2. 11. 2021.

Osiguravanje kvalitetnog sustava podrške, obrazovanja i osposobljavanja krajnjih korisnika za uporabu informacijsko-komunikacijskih tehnologija te tehnologija i alata iz područja e-učenja jedna je od važnih djelatnosti Srca.

Webinari Srca zamišljeni su kao oblik edukacije i treninga u cilju podizanja razine digitalnih vještina krajnjih korisnika potrebnih za uporabu resursa, platformi i informacijskih sustava Srca u svakodnevnom radu.

U studenom smo pripremili webinar "JATS XML u Hrčku" koji će se održati 11. studenog u 10 sati i online radionicu "Korištenje računalnog klastera Isabella" koja će se održavati od 15. do 17. studenog od 10 do 16 sati.

Detaljnije informacije o pripremljenim edukacijama i treninzima slijede uskoro na stranici Webinari Srca. Webinari Srca održavaju se online, putem sustava za webinare Adobe Connect.

Vizual webinari Srca


Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.