Webinari Srca u svibnju

26. 4. 2022.

Osiguravanje kvalitetnog sustava podrške, obrazovanja i osposobljavanja krajnjih korisnika za uporabu informacijsko-komunikacijskih tehnologija te tehnologija i alata iz područja e-učenja jedna je od važnih djelatnosti Srca. Srce u okviru aktivnosti Webinara Srca svojim korisnicima omogućava edukacije i treninge u cilju podizanja razine digitalnih vještina krajnjih korisnika potrebnih za uporabu resursa, platformi i informacijskih sustava Srca u svakodnevnom radu. 

U svibnju smo tako pripremili online radionicu "Korištenje računalnog klastera Isabella", namijenjenu svim sadašnjim i budućim korisnicima računalnog klastera Isabella koja će se održati od 3. do 4. svibnja od 10 do 15 sati. 

Također, našim korisnicima pružamo i mogućnost usvajanja znanja i digitalnih kompetencija koje će im pomoći u njihovom daljnjem radu, a ponekad nisu vezane isključivo uz resurse, platforme i informacijske sustave Srca. Webinar „Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala", koji će se održati 25. svibnja od 10 do 13 sati, primjer je takve prakse. Webinar je namijenjen svim zainteresiranima za digitalnu forenziku, odnosno podkategoriju digitalne forenzike - mrežnu forenziku udaljenih računala i poslužitelja.

Detaljnije informacije o pripremljenim edukacijama i treninzima dostupne su na stranici Webinari Srca. Webinari Srca održavaju se online, putem videokonferencijskog sustava za održavanje webinara Adobe Connect.

Webinari Srca


Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.