Xibo Open Source Digital Signage

20. 10. 2016.

Pozivamo vas da nam se pridružite 4. studenog u 10 sati na seminaru za IT specijaliste „Xibo Open Source Digital Signage“ koji će održati djelatnici Srca dr. sc. Ivor Milošević  i Jasmina Plavac. Seminar će se održati u zgradi Sveučilišnog računskog centra  (Srce), Josipa Marohnića 5, Zagreb. Predviđeno trajanje seminara je do 13 sati.

Xibo Open Source Digital Signage je sustav za digitalno obavještavanje (engl. digital signage) koji koristimo u Srcu da bismo svoje korisnike, posjetitelje i djelatnike obavijestili o trenutnom rasporedu događanja u pojedinim učionicama, a usput im ponudili srodne sadržaje koji bi ih mogli zanimati. Seminar će pokriti teme: modeli implementacije sustava, hardverska specifikacija, instalacija/konfiguracija poslužitelja i klijenata, pomoćni upravljački servisi, održavanje i troubleshooting infrastrukture, kreiranje sadržaja, vrste sadržaja, zakazivanje sadržaja, kreiranje kampanja, korisnici i grupe.

Seminar će se prenositi putem sustava za webinare na adresi https://connect.srce.hr/it-specijalisti.

Seminar je besplatan za sve zainteresirane, a prijaviti se trebate na adresi http://sistemac.srce.hr/seminar-za-it-specijaliste-xibo-open-source-digital-signage-87.


Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.