50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Započela akcija “Edu4IT za 50 godina Srca”

19. 4. 2021.

U ponedjeljak, 12. travnja 2021. godine održana je uvodna radionica u okviru obrazovne akcije namijenjene IT stručnjacima visokoškolskih ustanova pod nazivom „Od Srca znanje na dar: edu4IT za 50 godina Srca” na kojoj je sudjelovalo 24 polaznika obrazovnog programa. Radionica se održala u potpunosti online putem sustava za webinare, a na njoj su se polaznici upoznali s organizacijom nastave, rasporedom aktivnosti te se kroz praktični dio radionice upoznali s radom u sustavu za e-učenje.

Kroz idućih 14 tjedana, sistemski administratori na visokoškolskim ustanovama iz čitave Hrvatske će u okviru akcije besplatno pohađati obrazovne sadržaje razine Sistemski administrator 1 za područje Windows ili Linux uz stalnu podršku mentora i predavača, stručnjaka Srca.

Nakon uvodnog online tečaja „Pregled e-infrastrukture u sustavu znanosti i visokog obrazovanja“, od 19. travnja na rasporedu je održavanje stručnih tečajeva.

Ekran uvodnog online tečaja Edu4IT


Izdvojena događanja Srca

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.