Započela akcija “Edu4IT za 50 godina Srca”

19. 4. 2021.

U ponedjeljak, 12. travnja 2021. godine održana je uvodna radionica u okviru obrazovne akcije namijenjene IT stručnjacima visokoškolskih ustanova pod nazivom „Od Srca znanje na dar: edu4IT za 50 godina Srca” na kojoj je sudjelovalo 24 polaznika obrazovnog programa. Radionica se održala u potpunosti online putem sustava za webinare, a na njoj su se polaznici upoznali s organizacijom nastave, rasporedom aktivnosti te se kroz praktični dio radionice upoznali s radom u sustavu za e-učenje.

Kroz idućih 14 tjedana, sistemski administratori na visokoškolskim ustanovama iz čitave Hrvatske će u okviru akcije besplatno pohađati obrazovne sadržaje razine Sistemski administrator 1 za područje Windows ili Linux uz stalnu podršku mentora i predavača, stručnjaka Srca.

Nakon uvodnog online tečaja „Pregled e-infrastrukture u sustavu znanosti i visokog obrazovanja“, od 19. travnja na rasporedu je održavanje stručnih tečajeva.

Ekran uvodnog online tečaja Edu4IT


Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.