Završena akcija Srce za brucoše

30. 10. 2015.

Predavanjem na Geotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završila je ovogodišnja akcija Srca „Srce za brucoše“. Prvo predavanje održali smo na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 14. rujna 2015. Ukupno smo obišli 30 sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i podijelili više od 12.000 bookmarka za studente. Na predavanjima smo upoznali nove studente s uslugama Srca, od kojih su neke neophodne za studiranje, dok druge znatno olakšavaju svakodnevni studentski život. Srce već više od sedam godina organizira akciju „Srce za brucoše“ kojom studente prve godine studija upoznajemo s uslugama Srca koje mogu koristiti kao studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Akciju „Srce za brucoše“ svake godine provodimo uz suradnju uprava fakulteta i akademija Sveučilišta u Zagrebu. Na web-stranici Srca (www.srce.unizg.hr/studenti/), namijenjenoj prvenstveno studentima, nalaze se sve informacije o akciji „Srce za brucoše“ kao i dodatne informacije o uslugama za studente o kojima smo govorili na predavanjima. Studiranje je zahtjevan dio života, ali i jedan od najljepših razdoblja učenja, stoga svim studentima Sveučilišta u Zagrebu, a posebno studentima prvih godina dodiplomskih studija želimo veselo i uspješno studiranje. Slika: "Predstavljanje Srca brucošima Muzičke akademije":

Predstavljanje Srca brucošima Muzičke akademije

Izdvojena događanja Srca

pro 12

U anketi koju je Sektor za napredno računanje proveo među korisnicima, znanstveni softver Mathematica je jedan od najpopularnijih izbora pa zbog toga Wolfram Mathematica i Srce za sve zainteresirane organiziraju trodnevnu online radionicu o korištenju ovog znanstvenog softvera. Broj prisutnih na radionici je ograničen.