50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Zgrada Srca - "uporabljivo bez ograničenja"

24. 3. 2020.

Nakon snažnog potresa koji je u nedjelju, 22. 3. 2020. ujutro, pogodio Grad Zagreb, jučer je od strane Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba, obavljen statički pregled zgrade Srca, ul. J. Marohnića 5, te je utvrđeno da je zgrada Srca sigurna za uporabu. Obavijest “Uporabljivo - bez ograničenja” postavljena je na glavnom ulazu u zgradu Srca.

Zahvaljujemo se Uredu za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba na brzoj reakciji, te Sveučilištu u Zagrebu koje je iniciralo i organiziralo provjere. Na žalost nekim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu potres koji je u nedjelju zatresao Zagreb, nanio je znatne materijalne štete.

Nadamo se da će se život u Zagrebu što prije vratiti u barem nekakvu normalu, nadamo se i što bržem kraju epidemije.

Do tada savjetujemo da se svi zajedno pridržavamo uputa koje izdaje Stožer za civilnu zaštitu Republike Hrvatske. Ostanite doma tei iskoristite to vrijeme i proširite svoje znanje pohađajući neki od online tečajeva Srca.


Izdvojena događanja Srca

Ožu 04

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u četvrtak, 4. 3. 2021., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

Ožu 08

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 8. 3. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

Ožu 10

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 10. 3. 2021. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 17

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se s administracijom Linux poslužitelja. Online tečaj uz vodstvo predavača počinje 17. 3. 2021. u 9 sati.