Vanjske stručne informatičke usluge za potrebe izgradnje informacijskih sustava ISeVO i ISpPU u sklopu projekta e-Sveučilišta

Sukladno odredbama članka 9. stavka 1. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (Narodne novine, broj 101/17) naručitelj je opis predmeta nabave, tehničke specifikacije, kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta, kriterije za odabir ponude i posebne uvjete za izvršenje ugovora objavio u EOJN RH u svrhu prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Za vrijeme trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekti komentare, prijedloge, mišljenja i sl. mogu dostaviti elektroničkim sredstvima komunikacije putem EOJN RH ili na adresu elektroničke pošte @email zaključno do 2. ožujka 2023. godine.

Datum objave u EOJN RH: 24. 2. 2023. godine

Prilozi:

  Dokumentacija (649 KB)

  PRILOG 1. - Troškovnik (19 KB)

  PRILOG 2. – Prijedlog ugovora (313 KB)

  PRILOG 3. – Zahtjev za usluge (113 KB)

​  PRILOG 4. – Orbrazac o minimalnom iskustvu stručnjaka iz točke 4.2.2. Dokumentacije o nabavi (174 KB)

​  PRILOG 5. – Obrazac o specifičnom iskustvu stručnjaka (151 KB)

Sveučilišni računski centar Srce, vezano za pripremu provedbe postupka javne nabave „Vanjske stručne informatičke usluge za potrebe izgradnje informacijskih sustava ISeVO i ISpPU u sklopu projekta e-Sveučilišta“, objavljuje Izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u odnosu na nacrt Dokumentacije o nabavi koja je bila objavljena u EOJN RH.

Sukladno odredbama članka 11. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (Narodne novine, broj 101/2017, 144/2020) izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju objavljeno je u EOJN RH.

  Izvješće o prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima (10. 3. 2023.) (117 KB)