RSS

07. 6. 2023.

Tematska sjednica saborskog Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu održana 6. lipnja 2023. godine bila je posvećena izazovima umjetne inteligencije u odgojno-obrazovnom sustavu.

Na sjednici su uz članove saborskog Odbora i druge zainteresirane zastupnike sudjelovali i predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, Srca, Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i hrvatskih sveučilišta, te udruge CroAI. Srce je na sjednici predstavljao dr. sc. Zoran Bekić, savjetnik ravnatelja.

06. 6. 2023.

Panel, dva pozvana predavanja, pet radionica i 12 predavanja vezanih za sustav Moodle

25. 5. 2023.

Održana posljednja u nizu radionica na kojoj je predstavljena nova usluga Srca VDC - virtualni podatkovni centri. Radionica je održana za djelatnike Sveučilišta u Rijeci.

25. 5. 2023.

Predstavljene su osnovne karakteristike programa Obzor Europa, nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU-a te akcije širenja sudjelovanja i jačanja Europskog istraživačkog prostora.

25. 5. 2023.

Upoznajte se s trenutačno najraširenijim sustavom za izradu web-sjedišta, WordPressom! Tečaj se održava uz vodstvo predavača putem videokonferencijskog sustava.

25. 5. 2023.

Upoznajte se s osnovama stilskog jezika CSS i izradite vizualno atraktivne web-stranice! Tečaj se održava uz vodstvo predavača putem videokonferencijskog sustava.

25. 5. 2023.

Upoznajte se s osnovama HTML-a i naučite izraditi web stranicu na jednostavan način! Tečaj se održava uz vodstvo predavača putem videokonferencijskog sustava.

24. 5. 2023.

Srce je sudjelovalo u programu 2. dana karijera na Veterinarskom fakultetu radionicom „Wordionica ili kako oblikovati seminarski rad“.

24. 5. 2023.

U tijeku je trodnevni posjet delegacije Sveučilišta u Lisabonu Srcu koji je organiziran u okviru Erasmus+ mobilnosti nenastavnog osoblja. Teme razgovora su buduća suradnja, izazovi i zajednički interesi.

24. 5. 2023.

Otvorena su četiri nova natječaja za posao u Srcu. Tri otvorena radna mjesta su za posao na određeno vrijeme, a jedno radno mjesto je na neodređeno vrijeme.