RSS

Srce na godišnjem sastanku Computational Chemistry Day
29. rujna 2022.

Srce je prezentacijom "Project HR-ZOO - The Final Stages of Implementation" predstavilo status provedbe projekta HR-ZOO s naglaskom na usluge korisne istraživačima iz područja računalne kemije.

Dabar uključen u sustav za pretraživanje Summon
27. rujna 2022.

Sadržaj dostupan u Digitalnim akademskim arhivima i repozitorijima (Dabar) uključen je u sustav za pretraživanje Summon koji je Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu (NSK) omogućila za sva javna sveučilišta, javna veleučilišta i javne znanstvene institute.

Međunarodna konferencija Digitalna povijest umjetnosti IV
27. rujna 2022.

Međunarodna konferencija "Digitalna povijest umjetnosti - metode, prakse, epistemologija", čiji je Srce jedan od organizatora, održat će se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, 3. i 4. listopada.

Srce na EDEN istraživačkoj radionici
26. rujna 2022.

Pomoćnica ravnatelja Srca, doc. dr. sc. Sandra Kučina Softić, održala je prezentaciju naziva ABC method for online course design – from f2f to online workshop in Croatian perspective na EDEN istraživačkoj radionici.

Tjedan Centra za e-učenje Srca
22. rujna 2022.

Tjedan Centra za e-učenje Srca, koji se tradicionalno održava svake godine, ove će se godine održati od 10. do 14. listopada 2022. hibridno - u prostorijama Srca i online.

Radionica o korištenju računalnog klastera Isabella
21. rujna 2022.

U okviru webinara Srca, 5. listopada održat će se jednodnevna online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella", a polaznici kao preduvjet za sudjelovanje moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

Online radionica Plan upravljanja istraživačkim podacima
29. rujna 2022.

Srce zajedno sa Sveučilištem u Rijeci i Sveučilišnom knjižnicom Rijeka organizira online radionicu Plan upravljanja istraživačkim podacima koja se održava 22. rujna 2022. Prijave su obavezne.

Srce sudjelovalo na Međunarodnoj konferenciji PUBMET2022
27. rujna 2022.

Predstavnici Srca sudjelovali su u programu Devete međunarodne konferencije o znanstvenom izdavaštvu u kontekstu otvorene znanosti PUBMET2022.

Održan webinar Srca: Spremni za novu akademsku godinu? Novosti u sustavu za e-učenje Merlin.
27. rujna 2022.

Webinar Srca na temu novosti u sustavu Merlin održan je 16. rujna 2022.

Broj korisnika Puha narastao na 500
27. rujna 2022.

500 istraživača i nastavnika sigurno čuva i razmjenjuje podatke pomoću sustava Srca Pohrana i upravljanje podacima (Puh).

Stranice

Pretplati se na RSS feed Srca