50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Srce novosti

SRCE NOVOSTI BROJ 86

Srce novosti br 86, PDF, 1.3 MB

U najnovijem 86. broju Srce novosti donosimo veliki intervju s rektorom Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damirom Borasom - Sveučilište može i mora biti bolje i na tome intenzivno radimo.

Izdvajamo:

  • Inicijativa za Hrvatski oblak za otvorenu znanost, pišu: Draženko Celjak, voditelj Službe za podatkovne usluge i kolaboracijske alate Srca i dr. sc. Slaven Mihaljević, savjetnik ravnatelja Srca
  • Radovi na izgradnji podatkovnih centara HR-ZOO-a u završnoj fazi, pišu: Vlatko Grabovica, Ured za međunarodnu i međuinstitucionalnu suradnju Srca, voditelj projektne aktivnosti Uređenje i opremanje sjedišta HR-ZOO i Sandra Razbornik, voditeljica Ureda za međunarodnu i međuinstitucionalnu suradnju Srca i voditeljica aktivnosti Promocija i vidljivost projekta HR-ZOO

 

Preuzmite Srce novosti br 86 (PDF, 1.3 MB).

Prethodna izdanja

21. lipnja 2021.

Izašao je 85. broj biltena Srce novosti. Iz sadržaja izdvajamo nove tekstove unutar teme posvećene obilježavanju 50 godina rada i djelovanja Srca.

21. travnja 2021.

Objavili smo 84. broj Srce novosti u potpunosti posvećen 50. rođendanu Srca.

19. veljače 2021.

Novi broj Srce novosti donosi prve tekstove posvećene proslavi 50 godina rada i djelovanja Srca.

srce-novosti
11. prosinca 2020.

Izašao je novi broj Srce novosti. Neke od tema su: napredna e-infrastruktura za moderan sustav znanosti i obrazovanja, EOSC i povezivanje hrvatskih znanstvenika u europski istraživački i visokoobrazovni prostor.

15. listopada 2020.

Izašao je novi broj Srce novosti. U ovom broju najavljujemo početak radova na projektu HR-ZOO.

24. lipnja 2020.

Izašao je novi broj Srce novosti. Neke od tema su: podrška Srca znanosti i visokom obrazovanju u doba COVID-19 pandemije, napredno računarstvo i 20 godina CIX-a.

Srce novosti 79
25. ožujka 2020.

Izašao je novi broj Srce novosti, no u skladu s izazovnim vremenima samo u elektroničkom obliku.

Stranice