Suradnja

 


Suradnja i okupljanje korisnika od osnutka Srca su u srži vizije, misije i strateških ciljeva Srca. Svih ovih godina Srce osigurava zajednici pristup e-infrastrukturi i pratećim uslugama, ali i potrebne edukacije u korištenju naprednih digitalnih tehnologija, kako bi zajednici omogućilo unapređivanje znanstveno-istraživačkih i nastavnih procesa te povezalo ju sa suvremenim europskim i svjetskim kretanjima.
U cilju okupljanja i poticanja kontinuirane interakcije Srca i korisnika te osluškivanja potreba zajednica, Srce provodi niz aktivnosti i inicijativa, organizira te sudjeluje u brojnim događanjima u vlastitoj organizaciji ili u organizaciji drugih ustanova.

Program za zajednicu

Srce potiče otvoren dijalog sa svojim zajednicama kako bi spremno odgovorilo na potrebe akademske i znanstvene zajednice te uspješno provodilo srce i zajednica logodigitalnu transformaciju. Srce je zato započelo Program za zajednicu koji organiziramo i provodimo s ciljem uključenosti zajednica u izgradnju, upravljanje i održavanje zajedničkih komponenti e-infrastrukture i digitalnih usluga. Stoga, nastojimo približiti zajednici alate, tehnologije i znanje Srca, kako bi zajednica mogla u potpunosti i što učinkovitije koristiti te usluge, a time u potpunosti iskoristiti potencijale e-infrastrukture i novih, naprednih IT tehnologija u svom radu, bilo da se radi o akademsko-istraživačkoj zajednici, gospodarskoj zajednici ili dionicima iz javne uprave. Istovremeno, suradnja i povezivanje sa zajednicom doprinosi uključivanju zajednice u kreiranje, poboljšanje i učinkovitije iskorištavanje e-infrastrukture, digitalnih usluga i novih tehnologija Srca.

Želite predložiti temu? Pišite nam na @email.

Događanja koja slijede

Trenutno nema događanja za zajednicu u najavi. Pogledajte sva događanja.

Prošla događanja