Suradnja

 


Suradnja i okupljanje korisnika od osnutka Srca su u srži vizije, misije i strateških ciljeva Srca. Svih ovih godina Srce osigurava zajednici pristup e-infrastrukturi i pratećim uslugama, ali i potrebne edukacije u korištenju naprednih digitalnih tehnologija, kako bi zajednici omogućilo unapređivanje znanstveno-istraživačkih i nastavnih procesa te povezalo ju sa suvremenim europskim i svjetskim kretanjima.
U cilju okupljanja i poticanja kontinuirane interakcije Srca i korisnika te osluškivanja potreba zajednica, Srce provodi niz aktivnosti i inicijativa, organizira te sudjeluje u brojnim događanjima u vlastitoj organizaciji ili u organizaciji drugih ustanova.

Program za zajednicu

Srce potiče otvoren dijalog sa svojim zajednicama kako bi spremno odgovorilo na potrebe akademske i znanstvene zajednice te uspješno provodilo srce i zajednica logodigitalnu transformaciju. Srce je zato započelo Program za zajednicu koji organiziramo i provodimo s ciljem uključenosti zajednica u izgradnju, upravljanje i održavanje zajedničkih komponenti e-infrastrukture i digitalnih usluga. Stoga, nastojimo približiti zajednici alate, tehnologije i znanje Srca, kako bi zajednica mogla u potpunosti i što učinkovitije koristiti te usluge, a time u potpunosti iskoristiti potencijale e-infrastrukture i novih, naprednih IT tehnologija u svom radu, bilo da se radi o akademsko-istraživačkoj zajednici, gospodarskoj zajednici ili dionicima iz javne uprave. Istovremeno, suradnja i povezivanje sa zajednicom doprinosi uključivanju zajednice u kreiranje, poboljšanje i učinkovitije iskorištavanje e-infrastrukture, digitalnih usluga i novih tehnologija Srca.

Želite predložiti temu? Pišite nam na @email.

Događanja koja slijede

  • 13 Jun

    „Srce Café: Hrčak”

    Sljedeće online događanju „Srce Café: Hrčak” održat će se u četvrtak, 13. lipnja 2024., s početkom u 11 sati putem sustava za webinare Adobe Connect. Pridružite nam se putem sustava za webinare Adobe Connect kako biste saznali novosti vezane uz uslugu Hrčak te imali mogućnost postaviti pitanja stručnjacima Srca.

Prošla događanja