Dani e-infrastrukture

Konferencija - Srce DEI

 

Konferencija Dani e-infrastrukture Srce DEI prvi put je održana 2017. godine, a nastala je na temelju brojnih uspješnih pojedinačnih jednodnevnih događanja koje je Srce organiziralo u prethodnom razdoblju za različite grupe svojih korisnika.

Godišnja konferencija Srce DEI  predstavlja središnje mjesto na kojem Srce korisnicima, znanstvenicima, istraživačima, nastavnicima, knjižničarima, IT osoblju te čelnicima ustanova iz sustava znanosti i visokog obrazovanja kao i svim zainteresiranima predstavlja usluge, projekte i inicijative Srca i zajednice

Konferencija svake godine okuplja više od 400 sudionika koji su prepoznali njezin značaj i iz godine u godinu planiraju svoje prisustvovanje na njoj.

Od 2019. godine Stručna konferencija Srce DEI se organizira sklopu strateškog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO). Ovogodišnja konferencija Srce DEI 2023 bit će ujedno i završna konferencija projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak tijekom koje ćemo obilježiti njegov uspješan završetak.

Srce DEI 2023 održavat će se od 28. do 30 ožujka 2023. u prostorima Mozaik Event Centra i Srca.

Za detaljnije informacije pratite web stranice konferencije ili nas kontaktirajte putem e-mail adrese @email.

 

dei banner


U uvodnom obraćanju na otvorenju konferencije Srce DEI 2022 Ivan Marić, ravnatelj Srca je istaknuo:

konferencija Srce DEI važan je događaj za Srce i zajednicu, jer na njoj okupljamo svoje korisnike kako bi razgovarali o njihovim potrebama i razmišljanjima o upotrebi naprednih informacijsko-komunikacijskih tehnologija u njihovom svakodnevnom radu. Želimo potaknuti što bolju suradnju s akademskom i istraživačkom zajednicom na temelju koje Srce kao središnja infrastrukturna ustanova hrvatske znanosti i visokog obrazovanja razvija svoje sustave i digitalne usluge i stavlja ih na raspolaganje toj istoj zajednici.

 

EU zastava
 Europska unija
 Zajedno do fondova EU

 

europski strukturni i investicijski fondovi

 

Konferencija Srce DEI 2023 sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
hr-zoo logo