Delegacija tvrtke Microsoft u posjetu Srcu

29. 8. 2023.

Sastanak s predstavnicima tvrtke Microsoft održan je u Srcu u utorak, 29. kolovoza. Delegaciju je vodila globalna direktorica za tehnologiju i transformaciju u obrazovanju za obrazovnu industriju Serena Sacks-Mandel.

Bilateralni sastanak predstavnika tvrtke Microsoft i Srca održan je u utorak 29. kolovoza 2023. godine u Srcu. Delegaciju tvrtke Microsoft predvodila je Serena Sacks-Mandel, globalna direktorica za tehnologiju i transformaciju za obrazovnu industriju u Microsoftu.

Posjet je organiziran s ciljem još boljeg upoznavanja Microsofta i Srca te razmjeni iskustva području primjene naprednijih informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju. Naglasak je bio na digitalnoj transformaciji obrazovanja, te sve jačoj ulozi koju umjetna inteligencija ima u obrazovnim procesima.

Prije nego što se pridružila Microsoftu, Serena Sacks-Mandel bila je glavna direktorica za informatiku u velikim obrazovnim ustanovama (Florida Virtual School i Fulton County Schools) gdje je vodila implementaciju poučavanja i učenja usmjerenog na studente te vodila timove za inovacije u IBM-u, Walt Disney Worldu, HMH-u i pružala savjetodavne usluge u mnogim drugim tvrtkama.

Posjet tvrtke Microsoft Srcu

Posjet tvrtke Microsoft Srcu