Izašle su Srce novosti br. 92

19. 12. 2022.

U posljednjem ovogodišnjem broju časopisa Srce novosti donosimo vam nekoliko zanimljivih tema. Temu broja posvetili smo informacijskom sustavu znanosti u Republici Hrvatskoj - CroRIS-u, koji je dio velikog projekta Znanstveno i tehnologijsko predviđanje.

sn92U posljednjem ovogodišnjem broju časopisa Srce novosti donosimo vam nekoliko zanimljivih tema. Temu broja posvetili smo informacijskom sustavu znanosti u Republici Hrvatskoj - CroRIS-u, koji je dio velikog projekta Znanstveno i tehnologijsko predviđanje.

Na samom kraju godine ravnatelj Srca Ivan Marić predstavio je novosti koje Srce priprema za 2023. godinu, a prof. dr. sc. Mirko Planinić, predsjednik Strateškog odbora za istraživačku infrastrukturu u Komentaru se osvrnuo na Plan razvoja istraživačke infrastrukture u Republici Hrvatskoj 2022. - 2028.

S prof. dr. sc. Dubravkom Majetićem, prorektorom za znanost, istraživanje i poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu, razgovarali smo o planovima Sveučilišta u Zagrebu u području razvoja znanosti.

Drugi dio Novosti posvetili smo obilježavanju 30 godina interneta u Republici Hrvatskoj, a donosimo vam i niz vijesti iz Srca i iz zajednice.

Cijeli broj časopisa možete pogledati i pročitati u novom interaktivnom PDF izdanju (7 MB).

Pretplatite se na online izdanje Srce novosti