Webinar Srca: Od ishoda učenja do ocjene u sustavu Moodle uz tečajeve Centra za e-učenje

15
May
11:00 - 12:15
Lokacija

online, putem sustava za webinare

kolaž fotografija webinari Srca

Webinar Srca „Od ishoda učenja do ocjene u sustavu Moodle uz tečajeve Centra za e-učenje“ u organizaciji Centra za e-učenje održat će se u ponedjeljak, 15. svibnja 2023. s početkom u 11 sati. Namijenjen je nastavnicima u sustavu visokog obrazovanja, kao i svim zainteresiranim korisnicima.

Centar za e-učenje već dugi niz godina pomaže nastavnicima u pripremi i provedbi nastave u virtualnom okruženju, posebno vezano uz rad u sustavu za e-učenje Merlin. Online tečajevi zasigurno imaju veliku ulogu u razvoju digitalnih kompetencija nastavnika, pa su tako i online tečajevi Centra za e-učenje odabrani i pripremljeni tako da nastavnicima omoguće stjecanje svih znanja potrebnih za kvalitetnu online nastavu. U webinaru ćemo pokazati kako implementirati ishode učenja i kompetencije i povezati ih s aktivnostima u e-kolegiju, kako osmisliti i provesti vrednovanje u online okruženju te kako na kraju organizirati dobivene ocjene.

Online tečajeve predstavit će Tona Radobolja iz Centra za e-učenje Srca.

Predviđeno trajanje webinara je od 11 do 12 sati. Za prisustvovanje ovom webinaru sudionici se u sustav za webinare prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr.

Nakon završetka webinara bit će dostupna i snimka.