Dani e-infrastrukture - Srce DEI 2023

Početak
28
Ožu
08:00
Kraj
30
Ožu
15:00
Lokacija

Mozaik Event Centar, Slavonska avenija 6 i Sveučilišni računski centar, Josipa Marohnića 5.

Konferencija Srce DEI 2023 održat će se u prostorima Mozaik Event Centra, Slavonska avenija 6 i Sveučilišnog računskog centra, Josipa Marohnića 5.
Stručnu konferenciju Dani e-infrastrukture - Srce DEI, organizira Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu i predstavlja jedinstveno mjesto okupljanja istraživača, nastavnika, IT stručnjaka, urednika znanstvenih časopisa i svih koji doprinose razvoju znanosti i visokog obrazovanja. Nastala je spajanjem nekoliko tradicionalnih okupljanja korisnika u Srcu: Dana e-infrastrukture, Dana sustava AAI@EduHr, Dana digitalnih repozitorija i Okupljanja korisnika ISVU REST API-ja. Konferencija se od 2019. godine održava u okviru strateškog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO).

Tijekom tri dana konferencije predstavit ćemo novosti u aktivnostima Srca te značajne nacionalne i europske inicijative i projekte koji već doprinose unapređenju sustava ili će značajno doprinijeti u budućnosti.

Konferencija Srce DEI 2023 i završna konferencija projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO) i sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. U sklopu konferencije, održat će se i nacionalni EOSC tripartitni sastanak.

Zabilježite datume od 28. do 30. ožujka 2023. i pratite nas na dei.srce.hr