Održavanje tehničkih sustava podatkovnih centara HR-ZOO

Sukladno odredbama članka 9. stavka 1. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (Narodne novine, broj 101/17) naručitelj je opis predmeta nabave, tehničke specifikacije, kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta, kriterije za odabir ponude i posebne uvjete za izvršenje ugovora objavio u EOJN RH u svrhu prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Za vrijeme trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekti komentare, prijedloge, mišljenja i sl. mogu dostaviti elektroničkim sredstvima komunikacije putem EOJN RH ili na adresu elektroničke pošte @email zaključno do 7. ožujka 2022. godine.

Datum objave u EOJN RH: 28. 2. 2022. godine

Prilozi:

  Dokumentacija (PDF, 1.041 KB)

  Prilog 1. Specifikacija i troškovnik - Održavanje tehničkih sustava podatkovnih centara HR-ZOO (XLS, 71 KB)

 

Sveučilišni računski centar Srce, vezano za pripremu provedbe postupka javne nabave "Radovi na prenamjeni prostora u zgradi Srca", objavljuje Izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u odnosu na nacrt Dokumentacije o nabavi koja je bila objavljena u EOJN RH.

Sukladno odredbama članka 11. Pravilnika o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi (Narodne novine, broj 101/17) izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju objavljeno je u EOJN RH.

   Izvješće o prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima (24. 3. 2022.) (PDF, 618 KB)