Microsoft 365

Microsoft 365 je skup usluga koje se nalaze u oblaku i pružaju mnoštvo funkcionalnosti, omogućavaju zajednički rad te 100 GB prostora za pohranu dokumenata. Uslugama se pristupa pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr, a uz to svakom je profesoru, studentu i djelatniku javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta omogućena i instalacija alata Microsoft 365 ProPlus na pet računala i pet mobilnih uređaja (tableta, pametnih telefona).

Prijavi me u Microsoft 365

Tko može koristiti Microsoft 365?

Office 365 mogu koristiti svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet uz uvjet da se njihova matična ustanova registrirala za korištenje usluge.

Tko omogućava korištenje usluge Microsft 365?

Korištenje usluge javnim visokim učilištima i javnim znanstvenim institutima u Hrvatskoj omogućava Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih temeljem Ugovora za najam korištenja Microsoftovih programskih proizvoda za javna visoka učilišta i javne znanstvene institute u Republici Hrvatskoj.

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) izradio je programsku podršku za jednostavan pristup usluzi uporabom AAI@EduHr elektroničkog identiteta.