MoodleMoot Hrvatska 2023- poziv za prijavu prezentacija

19. 4. 2023.

Otvoren je poziv za prijavu prezentacija i radionica na 13. MoodleMoot Hrvatska koji će se održati 15. i 16. lipnja 2023. godine.

MoodleMoot Hrvatska će se u organizaciji Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu, po 13. put održati 15. i 16. lipnja 2023. godine. Godišnje okupljanje korisnika sustava Moodle organizira se s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu koju Srce gradi već 13 godina.

Nakon što se tri godine održavao u online okruženju zbog pandemije COVID-19, Moodlemoot Hrvatska ponovo se ove godine održava uživo u prostorima Srca. Želja nam je okupiti sve koji se bave e-učenjem, primjenom digitalnih tehnologija u obrazovnom procesu, posebice sustavom Moodle, od nastavnika i edukatora, preko onih koji osiguravaju podršku u primjeni i implementaciji digitalnih tehnologija do administratora i developera sustava Moodle.

Budite dio Moodle zajednice, koju gradimo zajedno već 13 godina i pridružite nam se u promišljanju i kreiranju što bolje i kvalitetnije nastave za što bolje iskustvo učenja studenata i učenika.

Više informacija o ovogodišnjem MoodleMootu i prijavama za sudjelovanje možete pronaći na stranicama Centra za e-učenje.