Provedite ljeto uz tečajeve Srca

11. 7. 2024.

Ljeto je vrijeme odmora i opuštanja, ali i prilika za proširivanje znanja i vještina. Pozivamo vas da iskoristite svoje slobodno vrijeme na kvalitetan način i obogatite svoje znanje uz tečajeve i radionice Srca.

Tijekom ljeta, naglasak stavljamo na tečajeve za samostalno učenje koje Srce ima u ponudi. Prednost ovih tečajeva je što možete učiti vlastitim tempom, prolaziti cjelokupni sadržaj ili odabrati samo dijelove koje želite dodatno naučiti ili ponoviti. Učite kada i gdje vama odgovara, što je glavna prednost ovog fleksibilnog načina učenja.

Tečajevi Srca za samostalno učenje su besplatni, a iz široke ponude izdvajamo tečajeve o uporabi računala i uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access), tečajeve o osnovama izrade i dizajna web-stranica (Uvod u HTML i Uvod u CSS), i mnoge druge. Svi besplatni tečajevi dostupni su u sustavu za online tečajeve Srca, a upis i pristup vremenski je neograničen. Nakon završetka tečaja, polaznici stječu pravo na dobivanje potvrde o završenom tečaju i digitalne značke.

Svima koji više vole učenje uz vodstvo predavača, preporučamo grupne tečajeve koji se održavaju online. Novi ciklus tečajeva pod vodstvom predavača počinje 26. kolovoza 2024. nakon uobičajene ljetne stanke.

Iskoristite ljeto i proširite ili nadopunite svoje znanje. Popis tečajeva, raspored održavanja i sve ostale informacije potražite na web stranici obrazovnih programa Srca.