Srce održalo radionice za usavršavanje nastavnika u primjeni digitalnih tehnologija u nastavi

9. 5. 2023.

Djelatnice Centra za e-učenje Srca u petak, 5. svibnja održale su radionicu pod nazivom ABC radionica dizajna nastave“ za nastavnike Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Radionici je prisustvovalo 50-ak nastavnika koji su prema ABC metodi dizajna nastave promišljali kako izraditi nove kolegije ili unaprijediti postojeće. Održavanje ove radionice dio je obrazovnih aktivnosti koje Srce provodi u cilju stjecanja digitalnih kompetencija nastavnika Veterinarskog fakulteta kako bi mogli na pravilan i kvalitetan način implementirati digitalne tehnologije u nastavu.

Centar za e-učenje Srca kontinuirano radi s nastavnicima na unaprjeđenju njihovih digitalnih vještina pripremajući tečajeve i radionice, kao i posebno dizajnirane obrazovne aktivnosti za specifične grupe nastavnika s pojedine visokoškolske ustanove.

ABC radionica dizajna nastave jedna je od obrazovnih aktivnosti koja se može održati online i u učionici. Za sve koji ovu radionicu žele organizirati i na svojoj ustanovi detalji o načinu održavanja radionice dostupni su na stranici ABC radionice.

Više o tečajevima i radionicama pronađite na stranicama Centra za e-učenje.