Srce sudjelovalo na 2. Danima karijera na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

24. 5. 2023.

Srce je sudjelovalo u programu 2. dana karijera na Veterinarskom fakultetu radionicom „Wordionica ili kako oblikovati seminarski rad“.

Prošlog tjedna, na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održani su 2. Dani karijera. Srce je na poziv organizatora sudjelovalo u programu te održalo edukaciju za studente – radionicu pod nazivom „Wordionica ili kako oblikovati seminarski rad“. Na radionici je sudjelovalo 16 studenata koji su se upoznali s naprednim mogućnostima programa za obradu teksta potrebnima za oblikovanje seminarskih, diplomskih i drugih radova. Osim od održane radionice studentima su predstavljeni i drugi obrazovni programi koje Srce ima u svojoj ponudi.

Održana radionica samo je jedna u nizu radionica namijenjenih studentima kako bi im omogućili bolje iskustvo učenja tijekom studija. Uz ove besplatne radionice za studente, Srce ima u ponudi veliki broj tečajeva i radionica iz područja informatičke pismenosti, primjene računala, interneta, osnovnih i naprednih aplikacija te IT alata, a koje članovi akademske i znanstvene zajednice mogu pohađati po iznimno povoljnim uvjetima. Uz to su svima dostupni i online tečajevi za samostalno učenje koji su besplatni.

Srce provodi i niz aktivnosti koje polaznicima omogućuju usvajanje stručnih i specijaliziranih znanja za uporabu resursa, platformi i informacijskih sustava Srca.

Od svog osnutka Srce kontinuirano obrazuje svoje korisnike i omogućava im stjecanje novih znanja i kompetencija kako bi uspješno koristili usluge i sustave koje im stavlja na raspolaganje. Time Srce ostvaruje i svoj strateški cilj pružanja podrške inovativnoj i učinkovitoj primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija u sustavu znanosti i visokog obrazovanja i društvu općenito.