Srce sudjeluje na 28. smotri Sveučilišta u Zagrebu

9. 11. 2023.

Danas je na Zagrebačkom velesajmu počela 28. smotra Sveučilišta u Zagrebu. Smotra je najveća manifestacija za maturante, buduće i sadašnje studente. Ove godine Smotra se održava od četvrtka 9. studenog do subote 11. studenog 2023. godine. Smotru Sveučilišta otvorio je rektor prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, a kao predstavnici Srca svečanom otvaranju prisustvovali su Sabina Rako, pomoćnica ravnatelja Srca i dr. sc. Slaven Mihaljević, predstojnik Sektora za suradnju i komunikaciju.

Srce se, kao i prijašnjih godina, predstavlja studentima izložbenim štandom te pruža tehničku podršku organizaciji Smotre.

Ovogodišnja smotra posebna je, jer se predstavljaju isključivo sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Na izložbenim štandovima moći će se pronaći informacije o 31 fakultetu, tri umjetničke akademije i ostalim sastavnicama. To je prilika da učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani dobiju dublji uvid u bogatstvo akademskih programa, dostignuća u različitim područjima, opremljenost fakulteta, nastavne planove i mnoge druge aspekte visokog obrazovanja.

Posjetite nas na izložbenom prostoru u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Smotra2023-publika